august 2010

Ny salong??


Kanskje litt utenfor temaer jeg pleier ha her....
men frua har funnet en ny salong...så en må bidra til det en kan.

Trenger du en deilig salong med sjeselong hvor du kan nyte lange og kalde høstkvelder?
Eller kjenner noen som søker ny salong...
Da er dette sofaen for deg.

Den er romslig og lys beige i farge.
Microfiber stoff og med myke deilige puter.
Vi selger vår Furninovasalong grunnet nytt kjøp.
Du kan titte på Furninovas nettside her, og lese mer om dems produkter.



Salongen er godt vedlikeholdt, men har selvsagt noe brukt utseende.
(Og den er ikke så lys som på bildet. Den er mer sandfarget;)
Den ble kjøpt på Bohus i slutten av 2007, og kostet ny kr 12.995,-

Den selges nå for kr 5.000,-

Er du interessert.....etterlat deg noen spor.




Spiser du mat?? Da BØR du ta en titt på dette!!

Man blir lett opptatt av visse ting som engasjerer seg. 
Og etter en dokumentar på tv i dag, har jeg fått info om noe som har fått meg til
å tenke på hva det er vi putter i munnen vår dagen lang.
Altså MAT.

Jeg fikk et innblikk i hvor manipulerende matindustrien er, og hvordan de lurer oss dag ut og dag inn.
Vi får i oss så masse stoffer vi aldri burde forgiftet kroppen vår med,
ene og alene fordi matindustrien holder sannheten tilbake.
På Oprah i dag fikk vi et innblikk i kjøttindustrien.
Og jeg må si jeg ble litt kvalm.
I tillegg fikk jeg en slags skyldfølelse av at jeg "tillater" at dette skjer.
Vi fikk se en film fra en kyllingfarm. 
Om hvordan disse søte små kyllingene ble plassert inn i en liten "låve" som
på et samlerbånd. 
De hadde det så trangt, at under sin oppvekst, klarte ikke skjelett og beinstruktur å utvikle
seg normalt. Noe som gjorde at disse kyllingene ikke klarte å gå mer enn et par skritt av gangen.
Og dette skjer bare for at vi skal få nok kylling og til et god pris.
For som det ble sagt.....skal vi kunne klare oss på kun frittgående kylling, må vi redusere inntaket av kjøtt
pr person hvert år.
Har du tenkt på dette du?
For jeg må innrømme at jeg aldri har tenkt på hva og hvordan ting skjer før maten ligger i butikken.
En ser jo på disse flotte reklamene fra fabrikkene. Men de viser jo aldri hvordan det blir "laget", tilberedt.
Jeg har iallefall fått opp øynene i dag.
Og min tankegang har endret seg til noe jeg håper vil gjøre en liten forskjell.
Vi skal bli flinkere til å gi oss selv og barna et sunnere og bedre matutvalg.
Kjøpe organisk og lokalt.
Ikke bare for å hjelpe disse dyrene som lever et helvete på jord bare for at vi skal få mat.
Men også for å være snill med egen kropp.




Og liker du mcdonalds...må du se denne...


Tenker du på hva du spiser?
Hva matindustrien gir deg?
Hva de putter i maten vår og hva den gjør med kroppen din?

Hmm...jeg har iallefall fått opp øynene i dag.


Vel....titter du litt på filmen under her, ser en hvordan mange kyllinger har det
før de blir slaktet.






Tom Andre Lyng

Tom Andre Lyng

36, Vang

Gutt på 20-16 år, bosatt på "landet" med min skjønne kone, vår prins Leo på 7, og vår lille prinsesse Emma Victoria på 2. Arbeider som fagkonsulent for et verdensledende firma innenfor hjelpemiddelbransjen, nærmere bestemt rullestoler og sittesystemer, en jobb jeg stortrives med. I tillegg jobber jeg med en serie helsekostprodukter. Produkter som VIRKELIG virker, og som endrer manges liv på flere måter. Videre så har jeg i mange år trent og konkurrert aktivt som kroppsbygger, men har lagt dette på hylla for å ha mer tid til å følge opp våre 2 små. Trener nå for allment god helse, og for å holde skinnet stramt. Videre så er jeg blitt mer og mer reiselysten da verden er stor, og det er så mye jeg gjerne skulle ha sett. Mottoet "å reise er å leve" er noe å følge opp...

Kategorier

Arkiv

hits