september 2012

Ikke la noen andre fortelle deg at DU ikke kan få det til bare fordi dem selv ikke klarer.....

Når det kommer til kvalitet - hvorfor ikke gå for det BESTE!

Hva er din unnskyldning?

Shut up! Stay focused!

Fight for your dreams

Winning is a habit

 

Hva motiverer deg?

Dette fungerer for meg...

 


Gutter er gutter....jeg er intet uttak!

Jeg er glad i bil, som så mange andre....

Jeg har reist litt mer i det siste, og USA er mitt favorittsted, for der kan jeg kjøre biler jeg foreløpig ikke har råd til her hjemme (=

(jobber med saken) 

I 2011 var jeg 2 turer over til Florida. Begge gangene kjørte jeg ned til Key West  og tilbake til Miami. Tok også flyturen over til Las Vegas for å kunne få prøve skikkelige go`biler på bane, og slippe å ta hensyn til kjedelige fartsgrenser...

For de som er glad i SUV anbefaler jeg Cadillac Escalade. Dette er komfort på 4 hjul!I Las Vegas leide jeg den igjen, og da i perlemor hvit. Ingen dum farge på denne bilden det!

 


For turene til Key West trenger man selvsagt toppløs. Hva er bedre enn american muscles da?

 

Først i gult, så i rød på tur nr.2.....

 
 Variasjon må man jo ha, så leide også denne...Chevrolet Camaro SS.TIl Las Vegas jeg dro, mer spent enn noen gang, for her skulle jeg nå kjøre biler jeg knapt har sett i Norge.

Et bilde kan si mer enn 1000 ord.....
Har også kjørt Ferrari Scuderia

 

Fikk også noen runder i en Lamborghini Superleggera hvor jeg kun var passasjer, men til gjengjeld

satt det en svært dreven kar bak rattet.... Har dessverre ikke bilde av dette liggende på pc`n.

 

Ta turen til Las Vegas Speedway! Det er å anbefale på det varmeste.

For å kunne kjenne på hva adrenalin er så anbefaler jeg dette...

Bare det å dresse opp økte pulsen....På vei opp i Indycaren. Spenningen og forventningene øker.Buckle up!!!

Get set, ready, GOOOO!Hadde 198 km/t i snitt på siste runda. Det gjorde faktisk vondt å tørre og holde pedalen i bånn gjennom svingene....

 

Dette er noe av det jeg har opplevd så langt. Har selvsagt gjort masse annet morsomt på turene over atlanteren.
Som f.eks dette. Priceless!Noen som har gjort dette?
Uforglemmelig!!

 

Det å reise er å leve...  

Jeg leter etter det som er det ulitimate for meg. Testkjøre Bugatti Veyron, helst på flystripe.

Har søkt og søkt, men finner ikke noe sted hvor dette er mulig. Noev av dere som kan gi meg et hint kanskje?

 

Ha en hyggelig kveld!

Tom
 

Heart Healthy

DR. LOUIS IGNARRO

In 1998, Dr. Louis Ignarro won the Nobel Prize for Medicine, (along with Robert F. Furchgott and Ferid Murad), for his research discoveries showing the powerful ability of nitric oxide (or NO) to improve cardiovascular health and prevent heart disease. His ground-breaking work? the basis for his 2005 best-selling book, NO More Heart Disease? established Dr. Ignarro as perhaps the world?s leading authority on the nutritional approach to cardiac wellness, along with making possible the development of Viagra.

He holds a Ph.D. in pharmacology, is a distinguished professor of pharmacology at UCLA, and is a part-time professor at King Saud University in Riyadh, Saudi Arabia. Dr. Ignarro has spent more than 30 years as a research scientist; seeking to understand the incredible role that nitric oxide plays in fostering optimal human health. One of his most important discoveries was that antioxidants, which reduce cell damage fromfree radicals, also increase nitric oxide levels by protecting blood vessel walls?which secrete nitric oxide?from damage.

He has received countless awards in addition to his Nobel Prize, including the 2008 Distinguished Scientist Award from the American Heart Association and the 2007 Medal of Merit from the International Academy of Cardiovascular Sciences. He edits the journal Nitric Oxide: Biology and Chemistry, sits on numerous scientific advisory boards, and travels the world speaking to professional and lay audiences about the incredible power of nitric oxide.

Mirakel molekylet......hørt om det?

Skrev her for ett par dager siden om et kosttilskudd som er basert på en vitenskap som ble belønnet med Nobelspreisen i medisin.

For de som ikke vet hva som kreves for å få Nobelsprisen i medisin så kan jeg nevne noen andre oppdagelser som har gitt den høyeste utmerkelse man kan få innen et fagfelt.

1901 Røntgenmaskina

1923 Insulin

1945 Penicillin

Alle er vel enige i at dette er oppdagelser som har vært av STOR betydning for oss som mennesker

I 1998 gikk prisen til 3 forskere for dems oppdagelse av hva Nitrogenoksid gjør i kroppen vår. Hva er dette spør de fleste? Det burde man faktisk sette seg inn i - for vi hadde ikke levd foruten!

Her er noen ord om Nitrogenoksid:

NITROGENOKSID (NO)

Også kalt The Molecule of Life

Ved begynnelsen av 1980-tallet ble det bevist at dette fantes naturlig i kroppen.

I 1987 blir NO positive rolle og egenskaper opp i mot blodtrykk og hjertelidelser kjent.

1992 NO blir kåret  til «Molecule of the Year» av magasinet Science.

1998 Betydningen av NO blir forsidenyheter da 3 forskere etter mange års forskning blir tildelt Nobelprisen i medisin og fysiologi. Årsak: Dems oppdagelse av hva NO gjør i blodårene våre, og at det åpnet opp for en ny måte å behandle millioner av mennesker.

Nå i 2012 finnes det mer enn 200,000 vitenskapelige artikler vedr. NO, og dens  tilsynelatende endeløse  rolle i helsesammenheng.

For lite NO kan gi utgangspunkt til dårligere helse gjennom nedsatt blodsirkulasjon. I verste fall hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Nitrogenoksidet er direkte eller indirekte involvert i praktisk talt alle cellereaksjoner og helsetilstander man kan tenke seg.

Fra blodsystem til immunsystem, og fra hormonfunksjon til nervefunksjon.

Hvis man videre ser på hva Dagbladet satte på trykk for ikke så lenge siden, burde ikke flere benytte seg av et produkt som dette?

 Jeg ser på dette produktet som en livsforsikring - en billig sådan!

Ut i fra all forskning så er det ingen tvil på at det fungerer. I tillegg så har det svært gunstig effekt på trening. Er det noe mer å tenke på?

 

Ha en trivelig kveld!

Tom

Kosttilskudd basert på Nobelsprisvinnende forskning

Jeg føler jeg har rimelig god erfaring med kosttilskudd etter å ha trent aktivt i 20 år. I april i fjor ble jeg kontaktet av noen som mente de hadde noe jeg burde se nærmere på, og som ville fungere bra, både ifht trening, og helsa generelt. Første tanke var at det UMULIG kunne være verdt å se på - for jeg vet jo om alt som finnes. Oboy, gjett om jeg tok feil...

Hvor mange produkter der ute i markedet kan vise til at det er basert på vitenskap som er blitt tildelt Nobelspris i medisin? Dette gjorde at jeg helt klart måtte se nærmere på hva dette er og hva det gjør.

Nå har jeg selv brukt produktet daglig i over ett år, og må si at endelig har jeg kommet over et kosstilskudd som virkelig fungerer!

Hva dreier det seg egentlig om?

BLODSIRKULASJON!

Det er nøkkelen til ALT!

Hva kan så dette bety for dem som bruker det i treningssammenheng?

# 1   Økt blodgjennomstrømning i kroppen gjør at oksygen fraktes raskere og bedre fram til cellene (musklene).

# 2   Melkesyren kommer mye senere (bedre avfallshånderting)

# 3  Gjør at kroppen restituerer seg mye raskere.

# 4  Leger skader raskere (har selv blitt kvitt en solid betennelse)

# 5   Minsker risikoen for hjerte- og karsykdommer.

 

Av egen erfaring vil jeg påstå at dette hjelper til med å yte maksimalt i alle fysiske og psykiske situasjoner.

Har du også lyst til å prøve produktet? Send meg en mail eller ring meg!

 

Han en fortsatt trivelig dag!

 

Tom

 

 

 

 

På tide å børste støvet av denne bloggen, og komme litt i gang igjen...

Tror det er mer enn 1 år siden jeg var her inne sist. Husker knapt hvordan ting fungerer...

Mye har endret seg siden sist, for da gikk det hovedsaklig i sporten jeg har elsket i mange år.

Den har jeg mer eller mindre gitt slipp på, har begynt med mer allment god trening, og har i tillegg begynt å jobbe med helserelaterte produkter.

Produkter som VIRKELIG fungerer. Dette kan jeg si fordi jeg bruker dem selv, og ser hva de gjør for meg. Restitusjonstida bl.a er betraktelig redusert.

Helsemessig så fikk det kona mi på beina igjen etter bare ufattelige 3 måneder. Da hadde hun vært sykemeldt i nesten 2 år...

Mer om hva dette er og hva det kan gjøre for deg vil det komme mer om...

 

Ha en trivelig dag!

Tom

 

Tom Andre Lyng

Tom Andre Lyng

36, Vang

Gutt på 20-16 år, bosatt på "landet" med min skjønne kone, vår prins Leo på 7, og vår lille prinsesse Emma Victoria på 2. Arbeider som fagkonsulent for et verdensledende firma innenfor hjelpemiddelbransjen, nærmere bestemt rullestoler og sittesystemer, en jobb jeg stortrives med. I tillegg jobber jeg med en serie helsekostprodukter. Produkter som VIRKELIG virker, og som endrer manges liv på flere måter. Videre så har jeg i mange år trent og konkurrert aktivt som kroppsbygger, men har lagt dette på hylla for å ha mer tid til å følge opp våre 2 små. Trener nå for allment god helse, og for å holde skinnet stramt. Videre så er jeg blitt mer og mer reiselysten da verden er stor, og det er så mye jeg gjerne skulle ha sett. Mottoet "å reise er å leve" er noe å følge opp... Jeg kan treffes på tlf 45 80 10 85 eller post@leavealegacy.no

Kategorier

Arkiv

hits