Sponsorer

Vinn en hel eske med proteinbarer....

Ja du hørte riktig.
Min bedre halvdel har nå en konkurranse gående på bloggen sin, 
hvor du kan vinne en hel kartong med proteinbarer fra MYO.
Så vil du frotse i disse deilige sjokoladene, stikk innom siden hennes for å delta;)


Lykke til!!

WWW.MYO.NO

 
Jeg har i snart 2 år hatt en samarbeidsavtale/sponsoravtale med MYO NUTRITION. Dette har vel kanskje enkelte forstått etter å ha sett en del av bildene som tildigere har blitt lagt ut på bloggen.

MYO har protein som sitt hovedfokus, og har svært gode kvalitetsprodukter, som f.eks MYOSYN som er et unikt
4-komponent proteintilskudd. Videre har de gainer, zma, omega, kreatin, carbdrikketilskudd og sjokobars for å nevne noe. Lettvint ordresystem på nett, kjapp levering og svært god løsning ifht ordrestatus/oppfølging. Konkurransedyktig på pris, og ikke minst GOD PÅ SMAK som er viktig for mange!
cats28


Her er noen bilder fra kjøkkenskapet hjemme. Dette er gutten sin som har orden i sakene...sign1

Tom Andre Lyng

Tom Andre Lyng

36, Vang

Gutt på 20-16 år, bosatt på "landet" med min skjønne kone, vår prins Leo på 7, og vår lille prinsesse Emma Victoria på 2. Arbeider som fagkonsulent for et verdensledende firma innenfor hjelpemiddelbransjen, nærmere bestemt rullestoler og sittesystemer, en jobb jeg stortrives med. I tillegg jobber jeg med en serie helsekostprodukter. Produkter som VIRKELIG virker, og som endrer manges liv på flere måter. Videre så har jeg i mange år trent og konkurrert aktivt som kroppsbygger, men har lagt dette på hylla for å ha mer tid til å følge opp våre 2 små. Trener nå for allment god helse, og for å holde skinnet stramt. Videre så er jeg blitt mer og mer reiselysten da verden er stor, og det er så mye jeg gjerne skulle ha sett. Mottoet "å reise er å leve" er noe å følge opp...

Kategorier

Arkiv

hits